ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЕМЕЙНИ И ФИРМЕНИ МЕРОПРИЯТИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА МУЗЕЯ И ПРИЛЕЖАЩТИТЕ МУ ЗАЛИ И ЗАВЕДЕНИЯ

Търсите място за вашето специално събитие ? Точно това ние с нетърпение очакваме да чуем от Вас . За 50 , 100 , 500 или дори и повече гости ? Точно поради факта , че МУЗЕЙ АВТОМОБИЛИТЕ НА СОЦИАЛИЗМА ГРАД ПЕЩЕРА е нещо повече от това да бъде само един музей дали за семинар , парти , гала вечеря , сватба , презентация , концерт или конференция уникалния интериор дава гаранция за незабравими събития . Независимо дали в или извън работно време на музея . Освен основната зала на музея към него принадлежат и следните зали и заведения :
– Заведение Ресторант с капацитет от 70 до 90 места . Възможно е да се преоборудва в конферентна зала за 40 – 50 гости .
– Заведение КАФЕ-АПЕРИТИВ с капацитет от 70 до 90 места . Изключително подходящ за коктейли и партита . Уникален интериор .
– Заведение БАР- КЛУБ с капацитет 150 седящи места и над 350 правостоящи места . Подходящ за мероприятия от всякакъв тип . Оборудван и с апаратура от дискотечен тип . На три етажа. Изключително авангарден и впечатляващ интериор.

Най- висшата форма на индивидуалност – това е добрият вкус . Затова предлагаме кетъринг обслужване на музея и прилежащите му зали и заведения, който предвижда индивидуално хранене за гостите по Ваши изисквания и стандарти. Очакваме с нетърпение Вашите запитвания за да предстсвим специално изготвените предложения за Вас. Нашата цел е Вашето удовлетворение. Поради тази причина нашите специалисти по събитията Ви очакват за да Ви посъветват от първоначалната идея до професионалното и изпълнение. Всичко ще бъде съобразено с Вашите изисквания, идеи и желаания . Свържете се с нас.

Към музея принадлежи и хотел с капацитет до 50 места.